Distribuitoare de semnal

Stack of RF switches

Proiectăm și realizăm distribuitoare de semnal pentru activități de monitorizare radio, conform cu specificațiile dumneavoastră. Pentru a vă putea oferi o soluție cât mai potrivită nevoilor dumneavoastră, avem nevoie să știm următoarele:

Din punct de vedere constructiv preferăm să folosim module RF prefabricate, interconectate cu cabluri coaxiale semi-rigide. Această soluție asigură o foarte bună separare între calea de radiofrecvență și partea electronică de comunicație/control, reducând interferențele posibile. Matricele de comutare construite în acest fel au izolații tipic peste 65dB între intrările grupate (între care selecția de face cu același comutator) și peste 95dB pentru intrările din grupuri diferite.

Pentru distribuitoarele comandate de la distanță, prin port serial sau LAN, furnizăm o aplicație de control intuitivă și documentație completă a protocolului de comunicație pentru a permite integrarea în alte aplicații. Distributoarele comandate prin LAN au de obicei și ecran LCD tactil, permițând și controlul local și un mod foarte simplu de configurare a parametrilor de rețea.

Informații detaliate sunt disponibile pentru următoarele modele:

Pentru mai multe informații și prețuri contactați-ne!