Fișiere sursă

Fișierele sursă și scripturile Makefile se regăsesc aici. Aceste surse sunt oferite în mod gratuit, pentru orice scop (comercial sau non-comercial). Nu suntem răspunzători pentru eventualele probleme ce pot apărea în aplicații ca urmare a utilizării lor!

Fișier(e)   Descriere
Include/RC_Defines.h Fișier antet ce trebuie inclus înainte de orice alt fișier pentru a asigura compatibilitatea cu biblioteca și existența definițiilor necesare unei compilări directe. Includerea este asigurată și prin includerea oricărui alt fișier antet din bibliotecă.
Include/misc/strings.h
Src/misc/strings.cpp
Funcții de conversie valori numerice în și din șir de caractere și alte operațiuni cu șiruri de caractere ce nu sunt disponibile în biblioteca standard.
Include/misc/utf.h
Src/misc/utf.cpp
Funcții de procesare de șiruri de caractere Unicode codificate conform standardelor UTF-8 și UTF-16, stocate în obiecte de tip std::basic_string (std::string, std::wstring etc.).
Include/sys/CPU.h
Src/sys/CPU.cpp
Obiect ce asigură informații detaliate despre procesorul pe care este rulată aplicația în cazul arhitecturilor x86 și x86-64.
Include/sys/debug.h
Src/sys/debug.cpp
Obiecte ce asigură producerea rapoartelor detaliate de eroare în cazul excepțiilor apărute în timpul execuției codului. Rapoartele conțin, de obicei, suficientă informație pentru a permite localizarea erorii în fișierele sursă și înțelegerea condițiilor ce au dus la apariția erorii.
Include/sys/memory.h
Src/sys/memory.cpp
Funcții specializate de management de memorie. Asigură alocarea, realocarea și eliberarea zonelor de memorie, alinierea conform cu cerințele cele mai stricte ale platformei (alinierea minimă pentru performanțe maxime în cazul instrucțiunilor de tip SIMD), detecția și raportarea situațiilor de depășire a zonelor alocate (buffer overflow) și de ocupare a întregii memorii disponibile.
Include/sys/serial.h
Src/sys/serial.cpp
Obiecte pentru managementul porturilor seriale.
Include/sys/sysLocales.h
Src/sys/sysLocales.cpp
Obiect ce asigură informații de localizare necesare în restul codului (denumiri pentru lunile anului, zilele săptămânii, caractere speciale etc.).